.( ´▽` )ノ張頴康( ´▽` )ノ 康仔論壇
歡迎來到康仔論壇Smile
註冊後記得去「會員報到區」自我介紹^^
希望大家多多支持本論壇Very Happy
歡迎來到康仔論壇Smile
註冊後記得去「會員報到區」自我介紹^^
希望大家多多支持本論壇Very Happy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(╯з╰)張頴康論壇 希望大家多多支持╮(╯▽╰)╭

首頁首頁  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

給張頴康:Instagram粉絲留言

向下 
2 posters
發表人內容
lovecwh
Admin
lovecwh

文章數 : 39
注冊日期 : 2014-04-27

給張頴康:Instagram粉絲留言 Empty
發表主題: 給張頴康:Instagram粉絲留言   給張頴康:Instagram粉絲留言 Empty周四 五月 01, 2014 8:02 pm

以下係Instagram嘅康迷寫嘅留言,可能你之前睇過,但係我都發多次,方便你睇,隨時幫你打氣!

1.
我係由回到三國開始鍾意你,
見到你d演技有好大進步,
d戲越嚟越好睇、
你越嚟越靚仔XD
期待你之後既演出,
好期待「陪著你走」啊!
我知你拍劇好辛苦,
但係你要加油,
我地e班fans一定會支持你架! ^3^
BY @lovecwh 愛你的fans^^

2.
Hi,康仔!=)
我好鍾意睇你拍嘅「愛我請留言」同「貓屎媽媽」,
由貓屎媽媽開始鍾意你,
你好靚仔丫 :$
你要加油啊!=D
BY @tvbfans

3.
我係由睇完你係愛我請留言之後,
我好中意睇你拍戲,
何志安係永遠同宋柳娟一齊架,
希望你越黎越拍多d好戲,add oil
BY @poonpoon_918

4.
支持你,
希望你越來越多電視劇拍,
將來做視帝!
加油
BY @kelly54071623

5.
我也是看了回到三國的戏开始喜欢你的! 加油!!!
BY @lovetvbforever_

6.
To康仔:)
由回到三國開始留意你咖啦:)
貓屎媽媽更係為咗你睇:)
你同宋柳娟好sweet呀!
加油演好你每個角色:)
支持你!!!!
BY @chueyinki

7.
Hi 康仔,
由我睇貓屎媽媽開始,
我越來越鍾意你 ~
我之後發現我同你個名差一個字!
我會支持你!加油!:3
BY @nnnnicoleeeee

8.
hi康仔,
其實我已經在仁心解碼2時注意你演繹的羅波啦~
後來又在貓屎媽媽和舌劍上的公堂見到你...
好靓仔哦~xD
好喜歡你Roger這個角色...
你的演技超好...
期待你接下來的每一部戲劇,
加油!撐你!=D
BY @vivian7698edwin

9.
Hi,康仔,
我是由[貓屎媽媽開始鍾意你,
你好令仔呀,
直到今次愛我請留言你個角色真是超型超man,
我發現我有位朋友的名同你個名差一個字,
你是我男神來架,期待你未來戲劇的角色,
加油支持你
BY @wongchungng
10.
我愛你,期待你的新戲上演
BY @kristychu1994

11.
我由你拍女生宿舍開始
就已經留意你
雖然有你既戲唔係套套都睇
但我知道你拍每一套戲都好比心機去拍
花時間去睇劇本
去做好個角色
拍戲話難唔難話易唔易
要背對白 真係好難
但你都好比心機
你既努力會得到大家既認同
同埋 有d人可能唔會去欣賞你 而去唔鍾意你
但你都唔好唔開心 因為仲有我地班fans仔支持你。
比心機 唔好比咁多壓力自己 撐你呀(╯з╰)
BY @lawsiuman

12.
Hello my boygod,
我在回到三國開始注意你,
後尾貓屎媽媽令我拜倒在你西裝褲下,
知道你有ig就搵左黎follow,
見到你的用心,亦見到你有留意留言,
加陣你咁樣的藝人我好少見到,
即使有其他藝人有開page or ig都好,
都是搵其他人打理,
希望康仔你遲下既劇集都愈做愈好,
對你有信心架!成班fans都會support你架!
另外,希望你唔好比d惡性留言影響自己,
最後祝你家庭和事業兩得意;)
BY @square_f0ng

lovecwh 在 周六 五月 10, 2014 12:23 pm 作了第 3 次修改
回頂端 向下
http://www.instagram.com/lovecwh
蚊蚊
Admin
蚊蚊

文章數 : 31
注冊日期 : 2014-04-23
年齡 : 34

發表主題: 回復: 給張頴康:Instagram粉絲留言   給張頴康:Instagram粉絲留言 Empty周四 五月 01, 2014 8:06 pm

我曷第十一個>3<
回頂端 向下
http://lovehong.9luntan.com
lovecwh
Admin
lovecwh

發表主題: 回復: 給張頴康:Instagram粉絲留言   給張頴康:Instagram粉絲留言 Empty周四 五月 01, 2014 9:01 pm

蚊蚊 寫到:
我曷第十一個>3<

改左la^^
回頂端 向下
http://www.instagram.com/lovecwh
蚊蚊
Admin
蚊蚊

文章數 : 31
注冊日期 : 2014-04-23
年齡 : 34

發表主題: 回復: 給張頴康:Instagram粉絲留言   給張頴康:Instagram粉絲留言 Empty周四 五月 01, 2014 10:32 pm

lovecwh 寫到:
蚊蚊 寫到:
我曷第十一個>3<

改左la^^

改左咩?@@
回頂端 向下
http://lovehong.9luntan.com
lovecwh
Admin
lovecwh

發表主題: 回復: 給張頴康:Instagram粉絲留言   給張頴康:Instagram粉絲留言 Empty周四 五月 01, 2014 11:45 pm

蚊蚊 寫到:
lovecwh 寫到:
蚊蚊 寫到:
我曷第十一個>3<

改左la^^

改左咩?@@
原本你係第十個(打錯),改番第十一個 Smile
回頂端 向下

給張頴康:Instagram粉絲留言
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
.( ´▽` )ノ張頴康( ´▽` )ノ 康仔論壇 :: Fans留言區-
前往: